BLU:GEN

Blu:Gen - едномесечна контактна леща  от силикон-хидрогел 

BluGen лещата комбинира Клас 1 UV филтър, който блокира 93% от UVA и 99% от UVB лъчите и филтър за Синята светлина, който блокира минимум 14% от тези лъчи.

Лещите се характеризират с високо водно съдържание и материал, задържащ влагата.

Различните параметри и геометрия, които се предлагат, правят Blue:Gen подходящи за всеки пациент с индивидуални изисквания към лещата.

 

Какво прави очите Ви уникални?
Контактни лещи по мярка
Защо контактни лещи по мярка?
По природа абсолютно всяко око е уникално. От размера, формата и рефракцията до цвета и чувствителността му.  Други фактори като средата, Вашият начин на живот и дори стареенето могат да имат постепенен ефект върху зрението и здравето на очите Ви с течение на времето. Затова грижата за очите Ви трябва да бъде индивидуална и се грижат по начин, който е най-подходящ за Вас и Вашите нужди. 

Когато обмисляме визуалната корекция, контактните лещи имат редица предимства като пълно поле на зрение, удобство и по-естествен външен вид. Контактните лещи по мярка на Markennovy са с индивидуален дизайн, за да съчетаят перфектно с уникалността на окото Ви. Изработката по мярка дава свобода, която означава, че всяко около голямо, малко или във формата на ръгби топка (астигматизъм) могат успешно да бъдат напаснати с контактни лещи, които да предоставят комфортно целодневно носене с отлично зрение. 

При промяна на диоптрите с времето, лещите по мярка се адапаптират към променящите Ви се нужди. Освен това, лещите по мярка на Markennovy са изработени от най-иновативните материали за меки лещи, които са подходящи дори и за най-чувствителните очи и им подсигурява хидратация през целия ден.